Suport pentru biciclete Menabo Project Tilting 3 pentru 3 biciclete

ME/211468

Suportul pentru biciclete Menabo Project Tilting 3 este dedicat pentru a fi montat pe carligul de remorcare si permite transportul a 3 biciclete.

More details


În stoc

Total: 879,01 RON
(cu TVA)


Informații

Descrierea produsului 

Structura din aluminiu face ca aceast suport sa fie usor si usor de asamblat.Suport pentru biciclete cu cuplare Menabo Project Tilting 3 - solutii tehnice 

Menabo este o companie italiana cu multi ani de experienta in domeniul accesoriilor auto montate pe carlig, hayon cat si pe plafon. Este unul dintre cei mai mari producători de accesorii auto din lume.

Suportul pentru biciclete Menabo Project Tilting 3 vă permite să transportați trei biciclete și este atașat pe carligul de remorcare. Va funcționa bine atunci când îți pasă de soluții economice și nu vrei să cheltuiești mulți bani pentru achiziționarea unui accesoriu.

Acest suport pentru biciclete oferă multe la prețul său. Îți poți pune cu ușurință bicicletele pe el, nu trebuie să le ridici sus.

Asamblarea în sine se face cu un șurub cu o cheie (inclusă). Suportul de remorcare este echipat cu lumini (conector cu 13 pini) și un cadru pentru montarea plăcuței de înmatriculare. 

Înclinarea simplă și convenabilă permite accesul ușor și rapid la portbagajul mașinii, chiar și cu bicicletele montate. Acesta este un avantaj de neprețuit atunci când sunteți pe drum și descoperiți brusc că trebuie să scoateți ceva din portbagajul vehiculului. 

Suportul pentru biciclete Menabo Project Tilting 3 cu bară de remorcare are o capacitate maximă de încărcare de 45 kg, 15 kg per bicicletă. 

Greutatea suportului este de 16,8 kg. Este complet sigur să utilizați aceast suport pentru biciclete pe carligul de remorcare.

Dacă doriți să montați suportul pe carligul de remorcare cât mai repede posibil, verificați suportul pentru biciclete Menabo Merak Rapid Type Q [UsW1].

Dispune de protectie antifurt si permite asamblarea si mai usoara si mai rapida pe bila carlig - montarea pe bila carlig prin apasarea manetei.

 

Suportul pentru biciclete Menabo Project Tilting 3 pe carligul de remorcare - un rezumat al celor mai importante caracteristici ale suportului:  

•posibilitate de transport confortabil a 3 biciclete  

•un produs de înaltă calitate al renumitului brand italian Menabo  

•Capacitatea de încărcare admisă a platformei 45 kg, posibilitatea de a transporta o bicicletă electrică 

menabo tilting 

•permite accesul ușor și rapid la portbagajul mașinii - este înclinată  

MENABO

•design ușor, atent și modern  

•Fișă de alimentare cu 13 pini  

•cântărește puțin - 16,8 kg  

•2 ani garantie

Link-ul catre video cu modul de prindere al suportului de biciclete pe carligul de remorcare