Taurus Basic Plus 3 - suport pentru 3 biciclete

T2/TB009A3

Suportul de biciclete Taurus Basic Plus 3 va transporta 3 biciclete. Are o structură compactă din oțel și aluminiu, ceea ce face călătoria sigură și stabilă. Îl poți monta singur fără unelte.

More details


În stoc

Total: 1 249,04 RON
(cu TVA)


Informații

Un suport pentru biciclete cu prindere pe carligul de remorcare este soluția perfectă dacă prețuiești confortul. Transportul bicicletelor este confortabil, le poți încărca pe mașină fără a fi nevoie să le ridici pe acoperiș. În plus, așezarea acestui suport pentru biciclete pe cârlig este foarte ușoară, deoarece este echipată cu o pârghie specială pentru o atașare ușoară.

 

Suport pentru biciclete Taurus Basic Plus 3 - caracteristici tehnice: Suportul pentru biciclete montat pe bara de tractare are un finisaj gri, are un set de lumini si un spatiu pentru numar de inmatriculare. Manerul este rabatabil, astfel incat permite accesul la portbagajul masinii in timp ce bicicletele sunt montate pe suportul de biciclete. Bazele roților vin cu curele dintate, iar suporturile pentru cadru fixează bicicletele în așa fel încât să fii sigur de stabilitatea și siguranța acestora.

 

Mufa cu 13 pini vă permite să aprindeți lumini suplimentare - marșalier și lămpi de ceață, dacă este necesar. Aceasta este cu siguranță o soluție mai sigură în comparație cu mufele cu 7 pini folosite în alte suporturi de remorcare de acest tip. Totuși, dacă aveți deja un cârlig cu priză cu 7 pini, puteți obține un adaptor 7/13 care vă permite să utilizați aceast suport, dar doar cu suport pentru luminile de bază: stop, semnalizatoare și lumini de poziție. 

Suportul pentru biciclete cu prindere pe carligul de remorcare Taurus Basic Plus 3 are un lacăt care împiedică smulgerea suportului de pe carligul de remorcare și un buton cu cheie, care reduce semnificativ probabilitatea furtului bicicletelor introduse în suport. 

Fă-ți călătoria calmă și confortabilă.Suport pentru biciclete Taurus Basic Plus pe carlig de remorcare.

 

Suportul pentru biciclete cu prindere pe carligul de remorcare Taurus Basic Plus 3 - rezumat al celor mai importante caracteristici ale suportului: 

      •capacitate de încărcare admisă 45 kg    

      •transportă 3 biciclete într-un mod simplu și confortabil 


   

      •are încuietori care fixează bicicletele și întreag suport si permite accesul la portbagajul mașinii - mecanism de înclinare    

      •se pliază la o dimensiune compactă    

      •este posibilă reglarea presiunii asupra bilei cârligului    

      •echipat cu manere care permit transportul de diferite dimensiuni de biciclete cu optiunea de alunecare