Reduceri

Produse interesante

Cutii Portbagaj

 Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau drumeti...

 Mai multe

 Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau drumetii, bagajele pentru deplasari, etc.  In acest mod va veti bucura de mai mult confort in propria masina . Cutiile portbagaj se monteaza pe barele transversale si sunt usor de folosit. 

Alege o subcategorie:
 • Cutii Portgbagaj Hapro Traxer

  Hapro Traxer este o cutie portbagaj spațioasă și bine arcuita , concepute pentru o escapadă de familie întreprinzătoare și aventuroasa . Este robust , fiabil și la fel de sigur precum o casă . Traxer dispune de cele mai calitative materiale . Mai mult decât orice , este extrem de durabil . O investiție valoroasă într-o călătorie lipsită de griji și în condiții maxime de siguranță.

  
  
 • Cutii Portgbagaj Hapro Zenith

  Zenith este Produs de Hapro într-o editie proprie . O atenție deplină a fost acordată imbinarii designului frumos, cu  aerodinamica , fiabilitatea , siguranța și utilizare simpla . Cu un ochi foarte atent la detali și utilizand numai materialele de cea mai inalta calitate , Zenith este o investiție cu adevărat valoroasă în confortul călătoriei . Cu Zenith călătoresti cu un spațiu uimitor proiectat pentru toate bagajele suplimentare la care te gandesti , an după an , călătorie după călătorie .

 • Cutii Portbagaj Hapro Roady

  Hapro Roady este accesul fiecăruia la deplasare confortabila. În determinarea construcției și a materialelor sale, o atenție deplină a fost acordată fiabilitatii, siguranței și protejarii mediului.

 • Cutii Portbagaj Hapro Rider

   Hapro Rider este partenerul tau ideal pentru echilibru și stabilitate pe drum. O atenție deosebită a fost acordată aspectului , fiabilitatii si securitatii.Este o investiție valoroasă într-o călătorie lipsită de griji și în condiții de siguranță.

 • Cutii Portbagaj 100 - 150 cm lungime

  Cutii portbagaj  100 - 150 cm lungime

 • Cutii Portbagaj 151 -180 cm lungime

  Cutii Portbagaj 151 -180 cm lungime

 • Cutii Portbagaj 181 - 200 cm lungime

  Cutii Portbagaj 181 - 200 cm lungime

 • Cutii Portbagaj 201 - 229 cm lungime

  Cutii Portbagaj  201 - 229 cm lungime