Carlige de remorcare

Produse interesante

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, carligederemorcare.ro (SC Autocar Tazne Zariadenia SRL) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Date personale pe care le prelucram:

Nume si prenume, e-mail, numar de telefon, detalii de facturare si plata.

Avem nevoie de datele dvs. personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru crearea contului, emiterea facturii dupa procesul de comandare si livrarea produselor comandate.

e-mail - adresa de e-mail o folosim pentru crearea contului, confirmarea comenzii si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs. Deasemenea adresa de e-mail este folosita a va transmite newsletter-urile specifice perioadelor cu promotii. Adresa dvs. de e-mail este transmisa si companiilor de curierat pentru a va informa legat de stadiul comenzii si pentru a va contacta in vederea livrarii produselor

Numar de telefon - va vom contacta dacă apar situatii neprevazute legat de comanda dvs.

Adresa de livrare - aceste date sunt prelucrare in scopul livrarii produselor comandate

Adresa de facturare - aceste date sunt prelucrate pentru a emite factura conforma comenzii dvs.

Detalii IP si sesiune pe website – folosim aceste date pentru a imbunatati navigarea pe site-ul www.carligederemorcare.ro

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate în cadrul companiei SC Autocar Tazne Zariadenia SRL. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra are loc pe platforma PrestaShop. Deasemenea datele dvs. sunt stocate pe serverele proprii pentru utilizarea acestora la programul de gestiune Oazis, program cu ajutorul caruia emitem facturile pentru comenzile efectuate.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

BCR - furnizor servicii de plata online
Google Analytics – furnizor analiza trafic site
Fan curier, X curier- furnizori servicii de curierat

Pentru comenzile de pe site-ul www.carligederemorcare.ro si pentru achizitiile efectuate din punctul de lucru SC. Autocar Tazne Zariadenia SRL, datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Datele personale din contul de pe site-ul www.carligederemorcare.ro sunt pastrate atat timp avem consintamatul dvs. legat de acest aspect. Drepturile dvs. va ofera posibilitatesa sa solicitati stergerea contului si a datelor aferente. Aceasta solicitare are efect imediat si irevocabil, neputand sa mai creati ulterior un cont folosind aceleasi date.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Drepturile dvs. legat de prelucrarea datelor personale

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la adresa jaro@carligederemorcare.ro.

Dreptul de acces

Ai dreptul de a ti se comunica, la cerere, daca datele tale cu caracter personal sunt prelucrate iar daca da, ai dreptul de a solicita accesarea acestora. Ai dreptul de a obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, iti vom percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.

Dreptul la rectificare

Ai dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea datelor tale cu caracter personal incorecte si poti completa datele incomplete oricand vei considera necesar.

Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”)

Ai dreptul de a ne solicita sa iti stergem datele cu caracter personal. Dreptul la restrictionare - Ai dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor tale cu caracter personal. In acest caz, datele vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate si ai dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea noastra.

Dreptul de a obiecta

Ai dreptul de a obiecta oricand, pe motive legate de situatia ta, fata de prelucrarea datelor tale cu caracter personal de catre noi; ni se poate solicita sa nu iti mai prelucram datele cu caracter personal. Daca ai si iti exerciti dreptul de a obiecta, nu vom mai prelucra datele tale cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Iti poti exercita drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre SC Autocar Tazne Zariadenia SRL (www.carligederemorcare.ro) la adresa postala sat Grosi nr 53C, com Auseu , jud Bihor – in atentia Responsabilului cu protectia datelor – sau la adresa de email jaro@carligederemorcare.ro. In cerere, te rugam sa mentionezi daca doresti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau electronica) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea ti se va face numai personal. Te rugam sa tii cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a-ti verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea ta.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la ei.