Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

BG 245 Premium

BG 245 Premium
BG07

Decarbonizare eficientă / eliminarea depunerilor de carbon din cele mai moderne sisteme ale motoarelor diesel (Common-Rail, Pumpe Düse etc.)

Ambalaj 325 ml

Descrierea completă a produsului

În stoc

BG 245 Premium

141,02 RON

Total cu TVA :

141,02 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

35.33 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Príslušenstvo k produktu

Produs profesional pentru eliminarea eficientă a depunerilor de carbon din cele mai moderne sisteme HPCR de motoare diesel de înaltă performanță. Elimină cele mai rezistente depuneri din interiorul injectoarelor, pompei de injecție, camerei de ardere, supapelor, filtrului de particule și catalizatorului. Lubrifiază injectoarele și pompa de combustibil. Restabilește performanța motorului, îmbunătățește pornirile la rece, asigură funcționarea lină a motorului. Nu conține alcool. Garantează o eficiență crescută a utilizării combustibilului, reducând astfel consumul său. Prelungește semnificativ durata de viață a sistemului de injecție, filtrului de particule și catalizatorului.

Dozare: Un pachet de 325 ml la fiecare 15 000 km pentru un rezervor de combustibil (max. 75 l de motorină).