Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

BG 2256 DFC HP - Aditiv pentru motorină și sistemele de înaltă presiune

BG 2256 DFC HP - Multifunkčné aditívum nafty pre vysokotlakové systémy.
BG22

Aditiv multifuncțional pentru motorină pentru sistemele de înaltă presiune.

Ambalaj 177 ml

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

BG 2256 DFC HP - Aditiv pentru motorină și sistemele de înaltă presiune

59,80 RON

Total cu TVA :

59,80 RON

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Creează un film lubrifiant puternic pentru protecția injectoarelor, a pompei și previne deteriorarea sau griparea acestora. Elimină eficient depunerile din sistemul de alimentare cu combustibil, protejează împotriva formării de noi depuneri, chiar și în cele mai moderne sisteme de înaltă presiune (Common Rail), unde se generează temperaturi ridicate și degradarea combustibilului. Previne blocarea și înfundarea filtrului de combustibil. Stabilizează motorina împotriva oxidării și gelificării pentru o perioadă de 6 luni. Elimină efectele negative ale componentei bio din combustibil. Reduce emisiile, consumul de combustibil, elimină apa din sistemul de alimentare cu combustibil, protejează sistemul împotriva coroziunii. Acționează preventiv împotriva blocării DPF.

Dozare: adăugați cantitatea recomandată de BG 2256 la motorină la fiecare alimentare - un pachet de 177 ml este suficient pentru 400 l de motorină.