Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

BG 208 44K POWER ENHANCER

BG 208 44K POWER ENHANCER
BG 208

Produs profesional pentru decarbonizarea sistemului de ardere și de injecție cu eficiență de 100%.

Ambalaj 325 ml

Descrierea completă a produsului

În stoc

BG 208 44K POWER ENHANCER

133,88 RON

Total cu TVA :

133,88 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

33.54 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Príslušenstvo k produktu

Produs profesional pentru eliminarea eficientă a depunerilor de carbon din motoarele pe benzină. PREVENȚIE MAXIMĂ SAU ELIMINAREA DEPUNERILOR LA MOTOARELE CU INJECȚIE DIRECTĂ (GDi, FSi, TSi, .....) Restabilește eficient performanța sistemului de injecție, elimină depunerile rezistente din camera de ardere, valve, sonda landa și catalizator. Reduce consumul de combustibil și emisiile, crește performanța motorului și prelungește de mai multe ori durata de viață a sistemului de injecție. Absolut sigur pentru toate tipurile de motoare și filtre de particule. Prin utilizarea preventivă a produsului BG 44K® mențineți întregul sistem de ardere într-o stare excelentă, prevenind uzura și reparațiile costisitoare.

NOTĂ: După curățarea cu BG 44K®, utilizați regulat BG Supercharge®II, PN 2026 pentru a preveni formarea de depuneri în sistemul de combustibil și motor, pentru a îmbunătăți performanța de conducere și a reduce consumul de combustibil.

Dozare: la fiecare 15 000 km adăugați un pachet de 325 ml la maximum 75 de litri de combustibil.