Carlige de remorcare

Produse interesante

După marcă

Cutii de portbagaj marca Hapro, sortate după  tipul cutiilor de portbagaj. Fie că trebuie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi cutia de portbagaj potrivită nevoilor dvs.

Alege o subcategorie:
 • Cutii Portgbagaj Hapro Traxer

  Hapro Traxer este o cutie portbagaj spațioasă și bine arcuita , concepute pentru o escapadă de familie întreprinzătoare și aventuroasa . Este robust , fiabil și la fel de sigur precum o casă . Traxer dispune de cele mai calitative materiale . Mai mult decât orice , este extrem de durabil . O investiție valoroasă într-o călătorie lipsită de griji și în condiții maxime de siguranță.

 • Cutii Portgbagaj Hapro Zenith

  Zenith este Produs de Hapro într-o editie proprie . O atenție deplină a fost acordată imbinarii designului frumos, cu  aerodinamica , fiabilitatea , siguranța și utilizare simpla . Cu un ochi foarte atent la detali și utilizand numai materialele de cea mai inalta calitate , Zenith este o investiție cu adevărat valoroasă în confortul călătoriei . Cu Zenith călătoresti cu un spațiu uimitor proiectat pentru toate bagajele suplimentare la care te gandesti , an după an , călătorie după călătorie .

 • Cutii Portbagaj Hapro Roady

  Hapro Roady este accesul fiecăruia la deplasare confortabila. În determinarea construcției și a materialelor sale, o atenție deplină a fost acordată fiabilitatii, siguranței și protejarii mediului.

 • Cutii Portbagaj Hapro Rider

   Hapro Rider este partenerul tau ideal pentru echilibru și stabilitate pe drum. O atenție deosebită a fost acordată aspectului , fiabilitatii si securitatii.Este o investiție valoroasă într-o călătorie lipsită de griji și în condiții de siguranță.

 • Cutie portbagaj Hapro Cruiser 10.8

  Modelul Hapro Cruiser este o cutie robustă, deosebit de spațioasă, cu design elegant. Cu un volum de 600 litri  pentru bagaje, nu mai este nevoie să lăsați ceva acasă. Cruiser combină cele mai bune calitati din punct de vedere al siguranței și funcționalității și este soluția ideală dacă sunteți în căutarea fiabilitatii și  spațiu suplimentar pentru bagaje. Acest model este disponibil într-un singur tip: modelul 10.8, disponibil în culorile contemporane Negru  și Antracit.

 • Cutii portbagaj Hapro Nordic 10.8

  Sistemul Hapro Nordic oferă spațiu suplimentar într-un design frumos și elegant. Înclinat și subțire pe exterior, dar spatios în interior . Combinația de calitate și ușurința în utilizare, cu un design aerodinamic subțire, o face una din cele mai de top cutii. Indiferent dacă vă îndreptați spre un weekend sau spre o vacanță extinsă, Nordic este o investiție valoroasă în confortul călătoriilor. Acest model este, de asemenea, remarcabil pentru vacanțele de schi de iarnă; transporta cu ușurință 8 sau 9 perechi de schiuri cu o lungime maximă de 2,20 m. Modelul Hapro Nordic este disponibil într-un singur tip și culoare: Black 10.8 Brilliant.

 • Cutii Portgbagaj Hapro Trivor

  Hapro Trivor este cutia supremă de acoperiș în aer liber. Un companion de călătorie aventuros pentru care niciun munte nu este prea înalt și nici o vale prea adâncă. Designul este sportiv, contemporan și oferă o ușurință optimă de utilizare - în toate condițiile. Vacanță la schi, tur cu bicicleta, weekend de supraviețuire? Lipsa spațiului nu mai este niciodată o problemă. Cu această husă de acoperiș spațioasă și ușor de utilizat, sportivul în aer liber se poate împacheta fără efort. Trivor este portbagajul dvs. elegant, suplimentar - pe acoperiș. Această cutie de acoperiș spațioasă și plăcută, multifuncțională, este fabricată din materiale moderne și durabile, are 192 cm lungime, 82 cm lățime și 45 cm înălțime. Hapro Trivor este o cutie de acoperiș vizibil înaltă, dar datorită designului său bine gândit, păstrează un aspect subțire.