Carlige de remorcare

Produse interesante

Cu prindere pe carligul de remorcare

Vă oferim o gamă complexă de suporturi pentru biciclete cu prindere pe cârligul de remorcare începănd de la suportul pentru 2 biciclete pănă la suportul de 4 biciclete de o înaltă calitate și la un preț accesibil tuturor clienților - doar la AutoCar.

Alege o subcategorie:
 • Suport pentru E-bike

  Suport pentru biciclete electronice ,,E bike"  de la producătorii THULE, ORIS / BOSAL, YAKIMA și altele. Aproape toți suporții de biciclete au funcția de rabatare a portbagajului, astfel încât puteți deschide ușa din spate chiar și atunci când bicicleta este încărcată.

 • Suport pentru 2 biciclete

  Suport pentru 2 biciclete clasice sau electronice de la producătorii THULE, ORIS / BOSAL, YAKIMA și altele. Aproape toți suporții de biciclete au funcția de rabatare a portbagajului, astfel încât puteți deschide ușa din spate chiar și atunci când bicicleta este încărcată.

 • Suport pentru 3 biciclete

  Suport pentru 3 biciclete clasice sau electronice de la producătorii THULE, ORIS / BOSAL, YAKIMA și altele. Aproape toți suporții de biciclete au funcția de rabatare a portbagajului, astfel încât puteți deschide ușa din spate chiar și atunci când bicicleta este încărcată.

 • Suport pentru 4 biciclete

  Suport pentru 4 biciclete clasice sau electronice de la producătorii THULE, ORIS / BOSAL, YAKIMA și altele. Aproape toți suporții de biciclete au funcția de rabatare a portbagajului, astfel încât puteți deschide ușa din spate chiar și atunci când bicicleta este încărcată.