Carlige de remorcare

Produse interesante

Suporturi biciclete

În oferta noastră veți găsi o gamă complexă de suporturi pentru biciclete de o calitate dovedită de la producătorii THULE sau YAKIMA, dar și suporturi mai accesibile din partea producătorilor BOSAL-ORIS sau BuzzRack, care oferă un raport performanță / preț foarte bun. Pentru clienții mai puțin dificili, oferim și un suport de biciclete din categ...

 Mai multe

În oferta noastră veți găsi o gamă complexă de suporturi pentru biciclete de o calitate dovedită de la producătorii THULE sau YAKIMA, dar și suporturi mai accesibile din partea producătorilor BOSAL-ORIS sau BuzzRack, care oferă un raport performanță / preț foarte bun. Pentru clienții mai puțin dificili, oferim și un suport de biciclete din categoria „costuri reduse” a mărcii italiene MENABO.

Alege o subcategorie:
  • Pe bare transversale

    În oferta noastră veși găsi o gamă complexă de suporturi pentru biciclete pe bare transversale din partea producătorilor TAURUS la cele mai bune prețuri - doar la AutoCar.

  • Cu prindere pe carligul de remorcare

    Vă oferim o gamă complexă de suporturi pentru biciclete cu prindere pe cârligul de remorcare începănd de la suportul pentru 2 biciclete pănă la suportul de 4 biciclete de o înaltă calitate și la un preț accesibil tuturor clienților - doar la AutoCar.

  • Cu prindere pe haion

    În oferta noastră veți găsi o gamă complexă de suporturi pentru biciclete cu prindere pe haion la cele mai bune prețuri de înaltă calitate - doar la AutoCar.