Carlige de remorcare

Produse interesante

Cârlige de remorcare CHEVROLET MALIBU 4 uși 2012 -

Dorești să comanzi cârlig de remorcare eventual și montaj pentru CHEVROLET MALIBU 4 uși 2012? Atunci ai intrat în categoria corectă. În oferta noastră gășesti cârlige de remorcare de la producători de top precum Auto-Hak, Bosal și Westfalia. Poți alege între cârlige de remorcare semi-demontabile, demontabile cu clemă sau demontabile vert...

 Mai multe

Dorești să comanzi cârlig de remorcare eventual și montaj pentru CHEVROLET MALIBU 4 uși 2012? Atunci ai intrat în categoria corectă. În oferta noastră gășesti cârlige de remorcare de la producători de top precum Auto-Hak, Bosal și Westfalia. Poți alege între cârlige de remorcare semi-demontabile, demontabile cu clemă sau demontabile verticale cu cheiță antifurt.

Cârlige pentru CHEVROLET MALIBU 4 uși 2012 a automobilului.

Ca șofer al unui vehicul CHEVROLET MALIBU 4 uși 2012 veți găsi cârligul de remorcare adecvat în magazinul nostru online, pe care îl livrăm în 24 de ore. Toate cârligele noastre au o garanție de 5 ani și au o durată lungă de viață și durabilitate datorită unui tratament special de suprafață anticorozivă.

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Cârlig de remorcare pentru Chevrolet MALIBU- Sistem demontabil...

    Cârlig de remorcare  semidemontabil pentru automobil  CHEVROLET - typ: MALIBU, seria : SUV.  Anul de fabricaţie a autoturismului: din 2012/-.
    Cârlig de remorcare  semidemontabil pentru automobil  CHEVROLET - typ: MALIBU, seria : SUV.  Anul de fabricaţie a autoturismului:...
    1 451,25 RON 1 935,00 RON -25%
Showing 1 - 1 of 1 item