Carlige de remorcare

Produse interesante

Cutii Portbagaj HAPRO

 Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau...

 Mai multe

 Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau drumetii, bagajele pentru deplasari, etc.  In acest mod va veti bucura de mai mult confort in propria masina . Cutiile portbagaj se monteaza pe barele transversale si sunt usor de folosit. 

Alege o subcategorie:
  • După lungime

    Cutii de portbagaj de marca Hapro, sortate după lungime. Fie că trebuie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi cutia de portbagaj potrivită nevoilor dvs.

  • După marcă

    Cutii de portbagaj marca Hapro, sortate după  tipul cutiilor de portbagaj. Fie că trebuie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi cutia de portbagaj potrivită nevoilor dvs.