Carlige de remorcare

Reduceri

Produse interesante

Cutii Portbagaj

 Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau drumeti...

 Mai multe

 Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau drumetii, bagajele pentru deplasari, etc.  In acest mod va veti bucura de mai mult confort in propria masina . Cutiile portbagaj se monteaza pe barele transversale si sunt usor de folosit. 

Alege o subcategorie:
 • Cutii Portgbagaj Hapro Traxer

  Hapro Traxer este o cutie portbagaj spațioasă și bine arcuita , concepute pentru o escapadă de familie întreprinzătoare și aventuroasa . Este robust , fiabil și la fel de sigur precum o casă . Traxer dispune de cele mai calitative materiale . Mai mult decât orice , este extrem de durabil . O investiție valoroasă într-o călătorie lipsită de griji și în condiții maxime de siguranță.

 • Cutii Portgbagaj Hapro Zenith

  Zenith este Produs de Hapro într-o editie proprie . O atenție deplină a fost acordată imbinarii designului frumos, cu  aerodinamica , fiabilitatea , siguranța și utilizare simpla . Cu un ochi foarte atent la detali și utilizand numai materialele de cea mai inalta calitate , Zenith este o investiție cu adevărat valoroasă în confortul călătoriei . Cu Zenith călătoresti cu un spațiu uimitor proiectat pentru toate bagajele suplimentare la care te gandesti , an după an , călătorie după călătorie .

 • Cutii Portbagaj Hapro Roady

  Hapro Roady este accesul fiecăruia la deplasare confortabila. În determinarea construcției și a materialelor sale, o atenție deplină a fost acordată fiabilitatii, siguranței și protejarii mediului.

 • Cutii Portbagaj Hapro Rider

   Hapro Rider este partenerul tau ideal pentru echilibru și stabilitate pe drum. O atenție deosebită a fost acordată aspectului , fiabilitatii si securitatii.Este o investiție valoroasă într-o călătorie lipsită de griji și în condiții de siguranță.

 • Cutie portbagaj Hapro Cruiser 10.8

  Modelul Hapro Cruiser este o cutie robustă, deosebit de spațioasă, cu design elegant. Cu un volum de 600 litri  pentru bagaje, nu mai este nevoie să lăsați ceva acasă. Cruiser combină cele mai bune calitati din punct de vedere al siguranței și funcționalității și este soluția ideală dacă sunteți în căutarea fiabilitatii și  spațiu suplimentar pentru bagaje. Acest model este disponibil într-un singur tip: modelul 10.8, disponibil în culorile contemporane Negru  și Antracit.

 • Cutii portbagaj Hapro Nordic 10.8

  Sistemul Hapro Nordic oferă spațiu suplimentar într-un design frumos și elegant. Înclinat și subțire pe exterior, dar spatios în interior . Combinația de calitate și ușurința în utilizare, cu un design aerodinamic subțire, o face una din cele mai de top cutii. Indiferent dacă vă îndreptați spre un weekend sau spre o vacanță extinsă, Nordic este o investiție valoroasă în confortul călătoriilor. Acest model este, de asemenea, remarcabil pentru vacanțele de schi de iarnă; transporta cu ușurință 8 sau 9 perechi de schiuri cu o lungime maximă de 2,20 m. Modelul Hapro Nordic este disponibil într-un singur tip și culoare: Black 10.8 Brilliant.

 • Cutii Portbagaj 100 - 150 cm lungime

  Cutii portbagaj  100 - 150 cm lungime

 • Cutii Portbagaj 151 -180 cm lungime

  Cutii Portbagaj 151 -180 cm lungime

 • Cutii Portbagaj 181 - 200 cm lungime

  Cutii Portbagaj 181 - 200 cm lungime

 • Cutii Portbagaj 201 - 229 cm lungime

  Cutii Portbagaj  201 - 229 cm lungime