Carlige de remorcare

Produse interesante

Trailere auto

Trailere auto cu sarcina totală de la 1,5t. până la 3,5t., construcție robustă din oțel galvanizat, care garantează o viață de lungă durată, cu roțile lângă platorma de încărcare sau sub platforma de încărcare. În oferta noastră găsiți peste 100 de modele de trailere auto pe stoc.

Alege o subcategorie:
 • Trailer auto până la 1,8t.

  Trailere auto până la 1,8t. cu sistem de frânare - calitate superioară, cu roțile lângă platorma de încărcare sau sub platforma de încărcare, construcție robustă din oțel galvanizat, care garantează o viață de lungă durată, cu roată de spijin inclusă în preț.

 • Trailer auto 2- 2,7t.

  Trailere auto până la 2,7t. cu sistem de frânare - calitate superioară, cu roțile lângă platorma de încărcare sau sub platforma de încărcare, construcție robustă din oțel galvanizat, care garantează o viață de lungă durată, cu roată de spijin inclusă în preț.

 • Trailer auto până la 3t

  Trailere auto până la 3t. cu sistem de frânare - calitate superioară, cu roțile lângă platorma de încărcare sau sub platforma de încărcare, construcție robustă din oțel galvanizat, care garantează o viață de lungă durată cu roată de spijin inclusă în preț.

 • Trailer auto până la 3,5t

  Trailere auto până la 3,5t. cu sistem de frânare - calitate superioară, cu roțile lângă platorma de încărcare sau sub platforma de încărcare, construcție robustă din oțel galvanizat, care garantează o viață de lungă durată cu roată de spijin inclusă în preț.

 • Accesorii trailare

  Această secțiune include toate accesoriile și piesele de schimb pentru trailere auto cum ar fi Tampon Rampa, Şurub fixare rampă , Set rampe 2m oţel zincat , Suport troliu și multe altele.