Carlige de remorcare

Produse interesante

Remorci Transport ambarcatiuni(Peridocuri)

Vă oferim Remorci Transport ambarcatiuni , Barci , (Peridocuri) pentru transport ambarcațiuni si skijet-uri. Modular, adaptabil oricarei ambarcațiuni.. Este dotat cu role sau șine speciale pentru a nu afecta structura ambarcațiuni în timpul transportului. Modele profesionale. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele nece...

 Mai multe

Vă oferim Remorci Transport ambarcatiuni , Barci , (Peridocuri) pentru transport ambarcațiuni si skijet-uri. Modular, adaptabil oricarei ambarcațiuni.. Este dotat cu role sau șine speciale pentru a nu afecta structura ambarcațiuni în timpul transportului. Modele profesionale. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare.

Alege o subcategorie:
  • Remorci Transport bărci - ambarcaţiuni

    Vă oferim Remorci Transport Bărci . Modular, adaptabil oricărei ambarcațiuni.. Este dotat cu role sau șine speciale pentru a nu afecta structura bărci în timpul transportului. Modele omologateRAR. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare.

  • Remorci Transport SkiJet - ambarcaţiuni

    Vă oferim Remorci Transport SkiJet - ambarcaţiuni , pentru transportul SkiJeturilor . Modular, adaptabil oricărui Skijet.. Este dotat cu role sau șine speciale pentru a nu afecta structura Skijetului, în timpul transportului. Modele perfecționate si omologat RAR. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare.