Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Instalație electrică cu priză de 13 pini

Dorești să comanzi cârlig de remorcare eventual și montaj pentru Accesorii pentru carlige de remorcareKituri electriceInstalație electrică cu priză de 13 pini? Atunci ai intrat în categoria corectă. În oferta noastră gășesti cârlige de remorcare de la producători de top precum Auto-Hak, Bosal și Westfalia. Poți alege între cârlige de remorcare semi-demontabile, demontabile cu clemă sau demontabile verticale cu cheiță antifurt.

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

  • -25%

Instalație electrică specială TBM-G8

Pret de baza 361,96 RON Pret 271,47 RON

Instalație electrică universală cu 13 pini. Recomandată pentru mașinile echipate cu CanBus FullCan, sistem de date, Check-Control, sistem BSI, în cele din urmă pentru funcționarea luminilor de joasă tensiune, Leduri.

  • -25%

Instalație electrică specială TBM-G13

Pret de baza 505,75 RON Pret 379,31 RON

Instalatie electrica universala cu 13 pini. Recomandata pentru mașinile echipate cu CanBus FullCan, sistem de date, Check-Control, sistem BSI, în cele din urmă pentru funcționarea luminilor de joasă tensiune, Leduri.

  • -25%

13/8 PIN - Cablaj universal (cu modul) pentru dispozitive de...

Pret de baza 560,29 RON Pret 420,22 RON

Instalație electrică universală cu priză cu 13/8 poli, potrivită pentru suport biciclete sau remorci cu frânare care sunt echipate cu marșarier. Acest cablaj poate fi montat pe aproape toate mașinile.

Este echipat cu modul propriu (unitate de control). Conține, de asemenea, modulul de unificare pentru lumini split necesare pentru mașinile din seria Audi Q.

"
  • -25%

13 PIN - instalatie universala (cu modul) pentru dispozitive de...

Pret de baza 704,08 RON Pret 528,06 RON

Instalație electrică universală cu priză cu 13 pini, potrivită pentru suport biciclete, remorci cu frânare de la 750 la 3500 kg și pentru remorci rezidențiale. Această instalație electrică poate fi instalat pentru aproape toate mașinile.

Este echipat cu modul propriu (unitate de control). Conține, de asemenea, modulul de unificare pentru lumini split necesare pentru mașinile din seria Audi Q.

"
  • -25%

13/8 PINI - Cablaje (cu modul) pentru cârlige de remorcare ( cu...

Pret de baza 257,83 RON Pret 193,37 RON

Instalatie electrică universală cu priza 13/8 pini potrivita pentru suporturi de biciclete sau remorci cu sistem de frânare care sunt echipate cu mașalier. Această instalație electrică este necesară pentru mașinile echipate cu sistemul Check Control, BSI.

Este echipată cu modul propriu (unitate de control).

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)