Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Instalație electrică cu priză de 7 pini

Rumunčina „

Doriți să comandați sau să instalați un cârlig de remorcare pentru un vehicul accesorii și piese de schimb pentru cârligele de remorcare și instalații electrice ,cabluri tipice pentru cârlige de remorcare Erich Jaeger? Aici veți găsi doar cârligele de remorcare de calitate de la producători de top, cum ar fi AUTO- HAK, Bosal , GDW și Westfalia. Aveți la dispoziție dispozitive de remorcare fixe (șurub) și dispozitive de remorcare detașabile - sistem demontabil orizontal sau sistem automat vertical.

Pentru funcționarea corectă a cârligului de remorcare, este necesar să alegeți și instalația electrică, pe care o găsiți în detaliul fiecărui cârlig de remorcare. De asemenea, puteți alege montarea cârligului de remorcare la unul dintre punctele noastre de lucru Groși și Chiajna.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

  • -25%

Instalație electrică specială WH-1

Pret de baza 203,29 RON Pret 152,47 RON

Instalație electrică universală cu 7 pini. Recomandată pentru mașinile echipate cu CanBus, Check control, sistem BSI, în cele din urmă pentru funcționarea luminilor de joasă tensiune, Leduri.

  • -25%

Instalație electrică specială TBM-G7

Pret de baza 292,54 RON Pret 219,41 RON

Instalație electrică universală cu 7 pini. Recomandată pentru mașinile echipate cu CanBus FullCan, sistem de date, Check-Control, sistem BSI, în cele din urmă pentru funcționarea luminilor de joasă tensiune, Leduri.

  • -25%

7 PIN - instalatie universala (cu modul) pentru dispozitive de...

Pret de baza 490,88 RON Pret 368,16 RON

Instalație electrică universală cu o priză cu 7 pini, potrivită pentru remorci mici nefrânate. Această instalație electrică poate fi montată pe aproape toate mașinile.

Este echipat cu modul propriu (unitate de control). Conține, de asemenea, modulul de unificare pentru lumini split necesare pentru mașinile din seria Audi Q.

"
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)