Carlige de remorcare

Produse interesante

Remorci transport MOTO şi ATV

Profită de ofertele noastre la remorci pentru transport Moto şi ATV cu masă maximă admisă până la 750 kg. Toate remorcile achizitionate de la noi beneficiaza de 24 luni garanţie integrală si au inspectia RAR efectuată. Achiziţionarea remorcilor pentru transport moto, ATV şi snowmobile se face cu set complet de acte care include: factură,...

 Mai multe

Profită de ofertele noastre la remorci pentru transport Moto şi ATV cu masă maximă admisă până la 750 kg. Toate remorcile achizitionate de la noi beneficiaza de 24 luni garanţie integrală si au inspectia RAR efectuată. Achiziţionarea remorcilor pentru transport moto, ATV şi snowmobile se face cu set complet de acte care include: factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare. La cerere pentru remorcile achiziționate de la noi, se pot emite numere roșii valabile pănă la 30 de zile.

Alege o subcategorie:
  • Remorci transport snowmobile

    Vă oferim remorci pentru transportul snowmobile de o calitate premium marca Autocar, în diverse modele

  • Remorci pentru transportul de la 1 la 3 motociclete.

    Remorcă pentru transportarea motocicletelor. Este special adaptată pentru montarea ușoară a motocicletei.Posibilitatea de a încărca motocicleta pe remorcă fără a coboră de pe ea. Suport pentru roata din față cu autoblocant, număr mare de puncte de ancorare, cutie de accesorii din plastic. Este proiectată pentru o viteză de 140 km/oră. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanția până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare.

  • Remorci Liftabile transport ATV-uri şi utilaje mici

    Oferim remorci liftabile transport ATV-uri, năcele şi utilaje model Husky pentru o încărcare foarte simplă