Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Suport pentru 4 biciclete

Suport pentru 4 biciclete clasice sau electrice de la producătorii THULE, ORIS / BOSAL, YAKIMA și altele. Aproape toate suporturile de biciclete au funcția de rabatare pentru a putea deschide portbagaj, astfel încât puteți deschide ușa din spate chiar și atunci când bicicleta este încărcată.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active

THULE VeloCompact 926 + Adaptor pentru a 4a bicicletă

Pret 3.912,13 RON

THULE VeloCompact 926 este un suport sigur, stabil și ușor de montat pe dispozitivul de remorcare al automobilului. Totodată, este cel mai compact și ușor suport Thule pentru transportul bicicletelor, fiind ideal pentru utilizarea zilnică în transportul a 3 - 4 biciclete.

Suport pentru biciclete Yakima JustClick T3 + a 4-a extindere a...

Pret 3.887,31 RON

YAKIMA T3 reprezintă un suport unic de biciclete pentru dispozitivul de remorcare, cu un sistem de montare "Just Click" unic, destinat transportului a 3 biciclete (4 cu utilizarea unui adaptor de extensie). Sistemul revoluționar de montare a suportului fără utilizarea uneltelor. Este suficient să îl montați, să îl coborâți și este gata să servească - pur și simplu "click". Datorită elementelor de siguranță, aveți certitudinea unei fixări corecte.

Buzz Rack Eazzy 4

Pret 2.375,06 RON

Buzz Rack EAZZY 4 complet pliabil oferă montare convenabilă, funcționalitate ușor de utilizat și depozitare compactă. Potrivit pentru transportul a 4 biciclete.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)