Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Suport pentru 3 biciclete

Suport pentru 3 biciclete clasice sau electrice de la producătorii THULE, ORIS / BOSAL, YAKIMA și altele. Aproape toate suporturile de biciclete au funcția de rabatare pentru a putea deschide portbagaj, astfel încât puteți deschide ușa din spate chiar și atunci când bicicleta este încărcată.

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

  • -7%

Suport de biciclete THULE Epos - 3 biciclete

Pret de baza 5.449,19 RON Pret 5.067,75 RON

Suportul de biciclete Thule Epos este potrivit pentru toate tipurile de biciclete și este rapid, ușor și convenabil de utilizat – datorită sistemului inovator de fixare telescopic pentru biciclete, necesită un efort minim. Brațele de fixare a roții vă permit să atașați cu ușurință roata la orice parte a cadrului sau a roții din spate, oferindu-vă multe opțiuni de montare. Puteți încărca și descărca până la două biciclete în orice ordine – toate tipurile și geometriile de cadru sunt acceptate, inclusiv biciclete electrice, biciclete de munte, biciclete gravel și biciclete cu aripi și suporturi.

  • -7%

THULE VeloCompact 926

Pret de baza 3.118,81 RON Pret 2.900,49 RON

THULE VeloCompact 926 este un suport sigur, stabil și ușor de atașat pentru echipamentele de remorcare auto. În același timp, este cel mai compact și mai ușor suport de biciclete Thule potrivit pentru utilizarea de zi cu zi pentru transportul a 3-4 biciclete.

  • -7%

THULE VeloSpace XT 939

Pret de baza 3.713,81 RON Pret 3.453,84 RON

Suportul pentru biciclete THULE VeloSpace XT 939 este un suport universal pentru toate tipurile de biciclete - de la biciclete electrice și fatbikes la biciclete mici pentru copii.

  • -7%

Buzz Rack Eazzy 3

Pret de baza 1.879,19 RON Pret 1.747,65 RON

Buzz Rack EAZZY 3 complet pliabil oferă montare convenabilă, caracteristici ușor de utilizat și depozitare compactă. Potrivit pentru transportul a 3 biciclete.

  • -7%

THULE EasyFold XT

Pret de baza 4.308,81 RON Pret 4.007,19 RON

THULE EasyFold XT este un suport complet pliabil, compact și ușor de utilizat pentru biciclete, destinat montării pe dispozitivul de remorcare. Potrivit pentru toate tipurile de biciclete.

  • -7%

Suport de biciclete Yakima JustClick T3

Pret de baza 3.465,88 RON Pret 3.223,26 RON

Yakima T3 este un suport unic de remorcare pentru biciclete, cu un sistem unic de montare „Just Click”, conceput pentru a transporta 3 biciclete (4 cu ajutorul unui adaptor extensibil). Sistem revoluționar de montare a suportului fără a folosi unelte. Pur și simplu puneți-l, pliați-l și este gata de servit - doar „dați clic”. Datorită elementelor de siguranță, sunteți sigur de prindere corectă.

  • -7%

Suport biciclete Yakima FoldClick 3

Pret de baza 3.069,19 RON Pret 2.854,35 RON

Nou în oferta companieiYakima. Suportul de biciclete unic FoldClick pentru dispozitivul de remorcare, pe care il puteti plia in dimensiuni compacte cu asamblare/demontare foarte usoara pe dispozitivul de remorcare. Capacitatea de transport a transportatorului este de 3 biciclete.

  • -7%

Buzz Rack E-Hornet 3

Pret de baza 2.077,56 RON Pret 1.932,13 RON

Suport pentru biciclete E-Hornet 3 foarte bine proiectat, simplu și puternic pentru biciclete electrice grele. Suporturile late pentru roți permit montarea celor mai obișnuite dimensiuni de biciclete și anvelope. Proiectat pentru a transporta 3 biciclete.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)