Carlige de remorcare

Produse interesante

Cutii portbagaj


Cutiile portbagaj au rolul de a transporta în condiții optime de siguranță bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Alegerea unei cutii portbagaj este o decizie subiectivă, bazată pe mai multe criterii: volumul, lungimea, înălțimea, materialul, formă, deschiderea, culoarea, finisajul și nu în ultimul rând, brandul. Magaz...

 Mai multe


Cutiile portbagaj au rolul de a transporta în condiții optime de siguranță bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Alegerea unei cutii portbagaj este o decizie subiectivă, bazată pe mai multe criterii: volumul, lungimea, înălțimea, materialul, formă, deschiderea, culoarea, finisajul și nu în ultimul rând, brandul. Magazinul nostru online vă oferă toate modele de cutii portbagaj de la culoarea neagră, antracit, albă cu brandul: Harpo care este între primii 3 producători de cutii din Europa cu o gamă largă de modele: Harpo Traxer, Zenith, Road, Rider, Cruiser și cutii de portbagaj THULE dar și multe alte modele pe care le puteți vedea pe pagina noastră cu calitatea garantată fără ați mai face griji pentru bagajele sau alte obiecte transportate. Promoții cutii portbagaj - portbagaj de plafon. Comandă acum cu livrare rapidă, calitate superioară și prețuri avantajoase!

Alege o subcategorie:
  • Cutii Portbagaj

    Gama de  cutii de portbaj include o calitate dovedită de clasă mondială de la compania THULE, dar și cutii de acoperiș mai accesibile cutii de portbaj de la producătorul Slovac Northline, care, totuși, sunt mult mai aproape de cele mai bune din lume de la compania THULE în ceea ce privește designul, prelucrarea și de asemenea materialele folosite. Pentru clienții mai puțin pretențioși, oferim cutii portbagajale mărcii poloneze TAURUS, care oferă și un confort bun pentru utilizator în categoria lor de preț.

  • Suporturi schiuri

    Suporturi pentru schiuri magnetice sau pe bare transverale dar și accesorii pentru suporturi schiuri.