Carlige de remorcare

Produse interesante

Cutii portbagaj


Cutiile portbagaj au rolul de a transporta în condiții optime de siguranță bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Alegerea unei cutii portbagaj este o decizie subiectivă, bazată pe mai multe criterii: volumul, lungimea, înălțimea, materialul, formă, deschiderea, culoarea, finisajul și nu în ultimul rând, brandul. Magaz...

 Mai multe


Cutiile portbagaj au rolul de a transporta în condiții optime de siguranță bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Alegerea unei cutii portbagaj este o decizie subiectivă, bazată pe mai multe criterii: volumul, lungimea, înălțimea, materialul, formă, deschiderea, culoarea, finisajul și nu în ultimul rând, brandul. Magazinul nostru online vă oferă toate modele de cutii portbagaj de la culoarea neagră, antracit, albă cu brandul: Harpo care este între primii 3 producători de cutii din Europa cu o gamă largă de modele: Harpo Traxer, Zenith, Road, Rider, Cruiser și cutii de portbagaj THULE dar și multe alte modele pe care le puteți vedea pe pagina noastră cu calitatea garantată fără ați mai face griji pentru bagajele sau alte obiecte transportate. Promoții cutii portbagaj - portbagaj de plafon. Comandă acum cu livrare rapidă, calitate superioară și prețuri avantajoase!

Alege o subcategorie:
 • Suporturi schiuri

  Suporturi pentru schiuri magnetice sau pe bare transverale dar și accesorii pentru suporturi schiuri.

 • Cutii Portbagaj HAPRO

   Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau drumetii, bagajele pentru deplasari, etc.  In acest mod va veti bucura de mai mult confort in propria masina . Cutiile portbagaj se monteaza pe barele transversale si sunt usor de folosit. 

 • Bare Transversale

  Barele transversale Hapro, sunt baza solida pentru montarea orcarui tip de portbagaj sau supotr de biciclete. Cu o simpla miscare barele transversale sunt fixate în sistem. Siguranța este pe primul loc.

  Sistem simplu de blocare cu cheie pentru a preveni furtul. Un strat de cauciuc special acopera barele transversale pentru a le proteja împotriva zgârieturilor . Sistemul de montare permite o manipulare rapidă și simplă . Sistemul de montare al Hapro  se potrivește la toate tipurile de  bare longitudinale. Aceste bare transversale sunt disponibile in 2 versiuni: oțel și într-o versiune de aluminiu . Ambele modele sunt disponibile în două lungimi. Versiuna de aluminiu de lux are un T - profil suplimentar