Carlige de remorcare

Produse interesante

Cârlige de remorcare CITROEN JUMPER Platformă L4, L5 2006 -

Dorești să comanzi cârlig de remorcare eventual și montaj pentru CITROEN JUMPER Platformă L4, L5 2006? Atunci ai intrat în categoria corectă. În oferta noastră gășesti cârlige de remorcare de la producători de top precum Auto-Hak, Bosal și Westfalia. Poți alege între cârlige de remorcare semi-demontabile, demontabile cu clemă sau demonta...

 Mai multe

Dorești să comanzi cârlig de remorcare eventual și montaj pentru CITROEN JUMPER Platformă L4, L5 2006? Atunci ai intrat în categoria corectă. În oferta noastră gășesti cârlige de remorcare de la producători de top precum Auto-Hak, Bosal și Westfalia. Poți alege între cârlige de remorcare semi-demontabile, demontabile cu clemă sau demontabile verticale cu cheiță antifurt.

Cârlige pentru CITROEN JUMPER Platformă L4, L5 2006 a automobilului.

Ca șofer al unui vehicul CITROEN JUMPER Platformă L4, L5 2006 veți găsi cârligul de remorcare adecvat în magazinul nostru online, pe care îl livrăm în 24 de ore. Toate cârligele noastre au o garanție de 5 ani și au o durată lungă de viață și durabilitate datorită unui tratament special de suprafață anticorozivă.

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Cârlig de remorcare pentru CITROEN JUMPER - L4-platformă - sistem...

    Cârlig de remorcare semidemontabil pentru autoturism CITROEN - typ: JUMPER, seria : L4-platformă. Anul de fabricaţie a autoturismului: din 2008.
    Cârlig de remorcare semidemontabil pentru autoturism CITROEN - typ: JUMPER, seria : L4-platformă. Anul de fabricaţie a...
    727,50 RON 970,00 RON -25%
Showing 1 - 1 of 1 item