Carlige de remorcare

Produse interesante

Remorca auto

Remorca auto este creată pentru a veni în sprijinul tuturor. Autocar a devenit producător de marcă proprie cu o calitate garantată. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de ...

 Mai multe

Remorca auto este creată pentru a veni în sprijinul tuturor. Autocar a devenit producător de marcă proprie cu o calitate garantată. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare. Găsiți peste 500 de modele de remorci auto, începând cu cele de 750 kg până la remorci profesionale, remorci basculabile, remorci transport stupi, remorci transport cai, remorci carosate, trailere auto sau platforme universale, cu marcă proprie Autocar și alte mărci cum ar fi Vezeko, Tpv Trailers sau Bockmann. Unele remorci pot fi prevăzute cu prelată și cadrul metalic pentru a spori siguranța bunurilor transportate și pentru a oferi protecție împotriva intemperiilor. Eliberăm numere provizorii, acesta fiind un avantaj pentru Dvs. doarece puteți pleca pe roți cu remorca auto achiziționată și cu zâmbetul pe buze.

Alege o subcategorie:
 • Ofertă specială

  Remorci la oferte speciale de la 750kg până la 3500kg, de la remorcă ușoară până la platformă, remorcă transport cai, carosată, comercială sau basculabilă. Cu roțile dedesupt sau pe lângă platforma de incărcare, cu garanție de până la 24 luni.

 • Remorci auto fără sistem de frânare până la 750kg

  Remorci auto fără sistem de frânare până la 750kg , remorci universale pentru transport de marfă diferită, obloane zincate, podeaua din placaj rezistent la apă, construit până la 750 kg de sarcină totală.

 • Remorci auto cu sistem de frânare 750 - 2700 kg

  Remorci auto cu sistem de frânare 750 - 2700 kg. În oferta noastră găsiți remorci monoax, remorci su sistem de frânare tandem de la 750 kg până la 2700 de kg.

 • Trailere auto

  Trailere auto cu sarcina totală de la 1,5t. până la 3,5t., construcție robustă din oțel galvanizat, care garantează o viață de lungă durată, cu roțile lângă platorma de încărcare sau sub platforma de încărcare. În oferta noastră găsiți peste 100 de modele de trailere auto pe stoc.

 • Remorca transport fier (materiale lungi)

  Remorca transport materiale lungi , remorci universale pentru transport de marfă diferită. Construit până la 750 kg de sarcină totală.

 • Remorci cu prelata

 • Remorci platformă cu obloane 750 - 3500kg

  Remorci platformă cu obloane 750 - 3500kg, cu roțile sub platforma de încărcare. Sarcină totală până la 3,5t, remorci pentru utilizarea universală cu construcție robustă din oțel galvanizat, care garantează o viață de lungă durată.

 • Platforme universale de la 2t până la 3,5t

  Platforme universale de la 2t până la 3,5t cu roțile sub platforma de încărcare, construcție robustă din oțel galvanizat, care garantează o viață de lungă durată. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare.

 • Remorci transport tamburi

  Remorci transport tamburi-cablu

 • Remorci transport MOTO şi ATV

  Profită de ofertele noastre la remorci pentru transport Moto şi ATV cu masă maximă admisă până la 750 kg. Toate remorcile achizitionate de la noi beneficiaza de 24 luni garanţie integrală si au inspectia RAR efectuată. Achiziţionarea remorcilor pentru transport moto, ATV şi snowmobile se face cu set complet de acte care include: factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare. La cerere pentru remorcile achiziționate de la noi, se pot emite numere roșii valabile pănă la 30 de zile.

 • Remorci basculabile

  Remorci basculabile reprezintă posibilitatea unui transport simplu și o descărcare ulterioară a mărfurilor prin basculare. În oferta noastră veți găsi remorci basculabile hidraulice într-o singură parte sau în trei părţi, cu roți sub platforma de încărcare.

 • Remorci transport utilaje de la 2t până la 5t

  Remorci pentru transportul utilajelor, de construcţie de la 2t până la 5t, cu două axe, cu o construcție robustă pentru utilizare mulifuncţională, cu roți așezate lângă zona de încărcare.

 • Remorci carosate

  Vă oferim o gamă largă de remorci carosate cu roți lângă platforma de încărcare cu sistem de frănare/fără sistem de frânare.

 • Remorci comerciale

  Oferim remorci comerciale mobile de la 750 la 3000 kg pentru vânzarea de produse potrivite pentru catering. 2 ani de garantie.Eliberăm numere provizorii pe loc.

 • Remorci transport animale

  Remorci potrivite pentru transportul animalelor, roțile sunt lângă platforma de încărcare - placaj impermeabil.

 • Remorci pentru transport cai

  "

  În oferta noastră veți găsi remorci pentru pentru transportul unu, doi, trei sau şi mai mulți cai.La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare. Pe loc primeşti Număr roşu de inmatriculare valabil 30 de zile.

  "

 • Remorcă panou publicitar

  Vă oferim remorci publicitare de la marca Autocar cu roți lângă platforma de încărcare pentru o afișare rapidă și ușoară a panoului.

 • Remorci Transport ambarcatiuni(Peridocuri)

  Vă oferim Remorci Transport ambarcatiuni , Barci , (Peridocuri) pentru transport ambarcațiuni si skijet-uri. Modular, adaptabil oricarei ambarcațiuni.. Este dotat cu role sau șine speciale pentru a nu afecta structura ambarcațiuni în timpul transportului. Modele profesionale. La achiziționarea unei remorci primești toate documentele necesare și anume factură, garanție până la 2 ani, CIV (carte de identitate vehiculului emisă de RAR), COC (certificat de conformitate) și manual de utilizare.

 • Remorci apicole

  Remorcile pentru transport stupi oferă apicultorilor un transport ușor al stupului într-o nouă locație. Oferim o gamă diversă de remorci pentru a transporta stupi.

 • Prelăţi remorci auto

  În oferta noastră veți găsi prelate cu o construcție pentru remorcile cu dimensiuni în funcție de zona de încărcare.

 • Accesorii remorca auto

 • Remorca transport câini

  Vă oferim remorci care sunt potrivite pentru câini și animale mici. Le puteți folosi pentru a transporta 1 până la 4 câini. Acestea au un design original și proprietăți izolatoare excelente, care funcționează bine atât la temperaturi scăzute cât și la temperaturi ridicate.

 • Remorca transport Generator Electric

  Vă oferim remorci speciale pentru a putea transporta generatoare electrice de la un şantier la altul sau după cum decideţi dvs.